Diana

byDiana, October 7, 2017
Camping Les Monts Colleux
Vanaf een aantal plaatsen op de camping een fabelachtig uitzicht op de kust. Een mooie groene camping; glooiend terrein met kampeerplaatsen en verhuur mogelijkheden . Vanaf de camping in 10 minuten bij het strand en de boulevard. Wel een pittige klim omhoog terug naar de hoog gelegen camping. Sanitair is wat gedateerd maar was wel goed schoon. Een prima tijd gehad op deze camping. Omgeving heeft veel te bieden.
byDiana, April 21, 2017
Camping La Digue
Twee maal op deze mooie camping aan de rivier onze vakantie doorgebracht. Heerlijk familiegevoel en goede sfeer op de camping. De plaatsen liggen speels op het terrein en zijn wisselend van afmeting. Veel schaduw op plaatsen, dat is in de warme zomers heerl ik kan koel. Zwembad en andere faciliteiten zijn goed schoon en keurig verzorgde. Sanitair was er perfect verzorgd. Daar houden wij van. Wat ons betreft een aanrader deze camping. Zeer fraaie omgeving met veel bezienswaardigheden.
byDiana, April 1, 2017
Camping Les 7 Laux
2015 op deze zeer fraai gelegen camping in de bergen gekampeerd. Kamperen in een echte bergwereld met vanaf vele plaatsen uitzicht op de Belladonna bergketen. Sanitair niet supermodel maar wel schoon. Plaatsen ruim en met een goede grasmat. Voldoende privacy. Mooi zwembad wat op warme dagen lekkere verkoeling biedt. Wat ons betreft een aanrader deze camping.
byDiana, March 2, 2017
Camping Le Lac
In 2016 enige dagen op dit zeer nette en fraaie kampeerterrein gestaan. Een prachtig uitzicht op het meer vanaf de meeste plaatsen. Receptie vriendelijk en correct. Sanitair was goed schoon en in goede staat. Op het terrein een mooi zwembad gevuld met water uit het glasheldere meer. Heerlijk zwemmen zonder chloor. Voor ons een camping om zeker weer eens terug te gaan.
byDiana, February 4, 2017
Camping Le Petit Mas d'Ile
Na een bezoekje aan de paasbeurs 2016 in Limmen een folder meegenomen bij de stand van Frankrijk in Beeld.
Camping sprak ons op de folder al aan en later via foto's van deze website besloten onze vakantie in de Charente door te brengen. Wij boeken normaal nooit, maar hebben dit nu voor de zekerheid gedaan.
Bij aankomst vriendelijk ontvangen en gezamenlijk naar de kampeerplaats gelopen. Hier heeft men heerlijk de ruimte, dat viel ons meteen op. Plekje uitgezocht en ons kamp opgeslagen. Na de werkzaamheden even heerlijk gezwommen in het zwembad. Sanitair op de camping dik in orde, goed schoon en netjes verzorgd. De camping ligt in een mooie omgeving aardig wat bezienswaardigheden. De website van de camping heeft een leuke verzameling uitstapjes te bieden.
Wij hebben genoten van ons verblijf op deze gezellige camping in een mooie omgeving. Wat ons betreft een aanrader. !
byDiana, December 12, 2016
Camping La Chauderie
Door een tip van Frankrijk in Beeld op deze camping terecht gekomen. Samen met mijn gezin afgelopen jaar op deze mooie camping in de Auvergne gekampeerd. Vriendelijke mensen die met veel enthousiasme deze camping runnen. Sanitair en andere voorzieningen zijn goed schoon en zien er kwalitatief goed uit. De kinderen van 11 en 14 jaar hebben zich hier uitstekend vermaakt. Rivier met de waterval was voor de kinderen de place to be. De omgeving is echt prachtig, er is veel te zien en in de wijde omgeving zijn voldoende attracties die een bezoek meer als waard zijn. Camping La Chauderie is voor ons een prettig verblijf geweest.

Diana

 bourgogne OT     Logo Irresistible Quadri 04     Auvergne OT     MDT52 logo