Mézicourt Gîtes - Mane

Mézicourt; Overnachtingadres "Du Côté des Villages Perchés" 5 daagse wandeltrekking

Een natuurstenen huis, een boerderij met schapenstal, uit de zeventiende eeuw. Rondom een omheind afwisselend terrein met enkele zeer oude bomen, boomgaarden en weilanden... Natuurlijk hebben we ook een veestapel, als rechtgeaarde dierenartsen kun je er niet buiten. Vijftig schapen, twee honden en drie katten maken ons huishouden compleet.
De gîtes
Aangezien we veel ruimte hebben in ons huis en ook een vrijstaand huisje op het terrein verhuren we het hele jaar door gîtes en chambres d’hotes. Onze gastenverblijven worden gekenmerkt door rust, veel zonlicht een prettige inrichting met oog voor detail. De bedden zijn luxe en er is in ieder verblijf voldoende en schoon sanitair.
Rust
We hebben op veel plaatsen terrassen en zitjes met luxe tuinmeubilair en ligstoelen, opdat iedereen een favoriet plekje kan vinden. Er is een privé-zwembad dat in het voor- en naseizoen kan verwarmd worden. Het zwembad heeft ook een tegenstroom principe voor extra training.
Activiteiten
We vinden het leuk ervoor te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt en hebben een ruimte ingericht met informatie over de omgeving, inclusief detailkaarten en wandelroutes. Ook zijn er brochures over sportieve mogelijkheden en info over restaurants.
We verhuren de gites voor minimaal een week, de chambre d’hôte voor minimaal één nachten, in de zomer is deze ook als gîte te gebruiken voor twee volwassenen en twee kinderen.
Zwembad
Ons zwembad is ruim bemeten 10x4meter met een Romeinse trap.
De diepte loopt op van 50 cm tot 1 meter 80. Het zwembad heeft een zandfilter. In het hoogseizoen wordt bij intensief gebruik, af en toe chloor toegevoegd ter desinfectie. Het zwembad heeft als extra's een tegenstroom pomp. Tevens kan het verwarmd en verlicht worden om te kunnen zwemmen,vanaf eind april tot oktober.

La petite maison zal vanaf mei 2016 over een privézwembad beschikken.
Er wordt dit voorjaar een douche en toiletruimte geïnstalleerd bij het zwembad. Op het grote terras rondom en de aangrenzende zonneweide, staan meer dan voldoende ligstoelen en parasols
Adres
Chemin de Pramaiche, Mane, 04300, Alpes-de-Haute-Provence, Frankrijk
Telefoon
+33 492 75 38 37
Fax
Mob: +33 650 777 964