Diana

Les Bergeries - Accommodaties/Gîtes
In Augustus zijn wij met twee jonge kindjes van tweeënhalf en één jaar hier op vakantie geweest en het was geweldig!
Wij hadden het appelhuisje voor één week geboekt maar op dag 2 hadden wij al besloten er een weekje aan te plakken omdat het ons zo goed beviel. Voor de kinderen is er een leuk speelhuisje, glijbaan met schommel en twee trampolines beschikbaar en dat vonden ze geweldig! Corrie is een ontzettend lieve gastvrouw en weet veel te vertellen over de locatie en wat er te doen is. Het meer ligt op 5 min afstand en ook in het zwembad zijn wij een aantal keer geweest. Het meest indrukwekkende vonden wij de sterrenhemel, het is er zo helder en donker dat je de Melkweg kunt zien en dat was echt prachtig. Dit was een heerlijke ontspannen vakantie die wij zeker aan anderen aanraden, en Corrie heel erg bedankt voor je gastvrijheid!
Goedendag,
byDiana, October 7, 2017
Vacances AndreTrigano Camping Les Monts Colleux
Vanaf een aantal plaatsen op de camping een fabelachtig uitzicht op de kust. Een mooie groene camping; glooiend terrein met kampeerplaatsen en verhuur mogelijkheden . Vanaf de camping in 10 minuten bij het strand en de boulevard. Wel een pittige klim omhoog terug naar de hoog gelegen camping. Sanitair is wat gedateerd maar was wel goed schoon. Een prima tijd gehad op deze camping. Omgeving heeft veel te bieden.
byDiana, April 21, 2017
Camping La Digue
Twee maal op deze mooie camping aan de rivier onze vakantie doorgebracht. Heerlijk familiegevoel en goede sfeer op de camping. De plaatsen liggen speels op het terrein en zijn wisselend van afmeting. Veel schaduw op plaatsen, dat is in de warme zomers heerl ik kan koel. Zwembad en andere faciliteiten zijn goed schoon en keurig verzorgde. Sanitair was er perfect verzorgd. Daar houden wij van. Wat ons betreft een aanrader deze camping. Zeer fraaie omgeving met veel bezienswaardigheden.
byDiana, April 1, 2017
Camping Les 7 Laux
2015 op deze zeer fraai gelegen camping in de bergen gekampeerd. Kamperen in een echte bergwereld met vanaf vele plaatsen uitzicht op de Belladonna bergketen. Sanitair niet supermodel maar wel schoon. Plaatsen ruim en met een goede grasmat. Voldoende privacy. Mooi zwembad wat op warme dagen lekkere verkoeling biedt. Wat ons betreft een aanrader deze camping.
byDiana, March 2, 2017
Camping Huttopia Lac Serre Ponçon
In 2016 enige dagen op dit zeer nette en fraaie kampeerterrein gestaan. Een prachtig uitzicht op het meer vanaf de meeste plaatsen. Receptie vriendelijk en correct. Sanitair was goed schoon en in goede staat. Op het terrein een mooi zwembad gevuld met water uit het glasheldere meer. Heerlijk zwemmen zonder chloor. Voor ons een camping om zeker weer eens terug te gaan.
byDiana, February 4, 2017
Camping Le Petit Mas d'Ile
Na een bezoekje aan de paasbeurs 2016 in Limmen een folder meegenomen bij de stand van Frankrijk in Beeld.
Camping sprak ons op de folder al aan en later via foto's van deze website besloten onze vakantie in de Charente door te brengen. Wij boeken normaal nooit, maar hebben dit nu voor de zekerheid gedaan.
Bij aankomst vriendelijk ontvangen en gezamenlijk naar de kampeerplaats gelopen. Hier heeft men heerlijk de ruimte, dat viel ons meteen op. Plekje uitgezocht en ons kamp opgeslagen. Na de werkzaamheden even heerlijk gezwommen in het zwembad. Sanitair op de camping dik in orde, goed schoon en netjes verzorgd. De camping ligt in een mooie omgeving aardig wat bezienswaardigheden. De website van de camping heeft een leuke verzameling uitstapjes te bieden.
Wij hebben genoten van ons verblijf op deze gezellige camping in een mooie omgeving. Wat ons betreft een aanrader. !

 bourgogne OT     Logo Irresistible Quadri 04     Auvergne OT     MDT52 logo