Reviews (3)
Peterby

★★★★
Super plekje met Brabantse gemoedelijkheid.
Wij waren begin augustus in het authentieke Abrikozen huisje waar het ons aan niets ontbrak met uitzicht op het weiland met koeien en kalveren, heel vrij maar vanuit hier liep je ook zo het erf op en hadden we al snel warm contact met andere gasten en met name met Corrie voor wie niets te gek was. Corrie geeft je met haar Brabantse gemoedelijkheid meteen een gevoel van thuis en wijst je op mooie bezienswaardigheden. Voor ons dochtertje die opgroeit in de stad was dit een ideale veilige plek om ongestoord rond te kunnen scharrelen 'op het land' waarbij er ook ter plekke een opblaasbadje werd geregeld en zij zich ook heerlijk vermaakte in het speciaal ingerichte speelschuurtje met zandbak. Wij wilde graag nog 1 weekend langer blijven hoewel ons huisje als geboekt was door anderen en Corrie was zo flexibel zodat wij ook nog konden genieten van haar andere fantastische appartement :) Bedankt Corrie, voor zo'n fijne vakantie!
Dianaby

★★★★★
Heerlijk verblijf in een sfeervolle ambience.
In Augustus zijn wij met twee jonge kindjes van tweeënhalf en één jaar hier op vakantie geweest en het was geweldig!
Wij hadden het appelhuisje voor één week geboekt maar op dag 2 hadden wij al besloten er een weekje aan te plakken omdat het ons zo goed beviel. Voor de kinderen is er een leuk speelhuisje, glijbaan met schommel en twee trampolines beschikbaar en dat vonden ze geweldig! Corrie is een ontzettend lieve gastvrouw en weet veel te vertellen over de locatie en wat er te doen is. Het meer ligt op 5 min afstand en ook in het zwembad zijn wij een aantal keer geweest. Het meest indrukwekkende vonden wij de sterrenhemel, het is er zo helder en donker dat je de Melkweg kunt zien en dat was echt prachtig. Dit was een heerlijke ontspannen vakantie die wij zeker aan anderen aanraden, en Corrie heel erg bedankt voor je gastvrijheid!
Goedendag,
Bergeries-Campingby

1 of 1 people found this review helpful
★★★★★
Uniek vakantieverblijf
Sommige plekjes houd je het liefst voor jezelf.....
En dit is zo'n plekje. Wij waren met 4 kinderen in de leeftijd variërend van 8 tot 13 jaar in Les Bergeries. Wij hadden het zespersoons Maison des Pommes, dat net als het Maison des Cerises om de binnenplaats ligt, twee weken tot onze beschikking. Geen moeilijk gedoe, authentiek ingericht met alle voorzieningen die je graag tijdens je zomervakantie hebt. Comfort en karakter gaan hier hand in hand. Na een dag bij het meer in de buurt of na een bezoek aan steden als Bourges of Clermont Ferrand is het hier prettig "thuiskomen". Voor de gastvrouw Corrie lijkt niets teveel moeite. Haar gastvrijheid is hartverwarmend en maakt dat je je direct thuis voelt.
Jos

Submit review See all 3 reviews

 bourgogne OT     Logo Irresistible Quadri 04     Auvergne OT     MDT52 logo